Over Ons

Hoi kersverse mama!

 

Tijdens de zoektocht naar een gips pakket als cadeau voor een zwangere vriendin richtte initiatiefneemster Joyce in 2011 Buikgipsen.nl op. Hoewel het fenomeen buikgipsen erg in trek is, was zij, geloof het of niet, de eerste die het gipsen van prachtige zwangere buikjes naar Nederland haalde!

In haar enthousiasme voor het creatief bezig zijn met gips bestelde Joyce een gipspakket in het buitenland. Maar dit bleek helaas geen succes te zijn. Gedreven en nog stééds enthousiast, besloot zij dat het beter en gemakkelijker kon. Joyce begon een zoektocht naar de beste, veilige en gemakkelijk te gebruiken producten. Van deze producten maakte zij een handig pakket met een mooie verpakking. Het Buikgips Pakket werd geboren en Joyce stond met volle tevredenheid aan de wieg van haar creatie.

 

Als Buikgipsen.nl maakte Joyce talloze gips buiken. Voor haar plezier en natuurlijk voor de prachtige zwangere buiken in haar omgeving. Met veel plezier geniet Buikgipsen.nl van alle leuke en lieve berichtjes van klanten en ervaringsdeskundigen. Foto’s van jouw gipsbuik zijn daarom ook ontzettend welkom!

 

De gipspakketten worden nog steeds door Joyce zelf samengesteld, maar inmiddels is het Buikgipsen.nl team gegroeid door de “hulp” van Joyce’ kinderen. Het inpakken, samenstellen, verzenden en creatief denken blijft dus bij ons altijd ambachtelijk werk met veel liefde. Werken is geen werken, maar eerder een gezellige middag vol plezier en humor.

 

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Zoek je een buik gipspakket dat met liefde is gemaakt? Kijk dan even rond op onze website en laat het ons even weten wanneer je een vraag hebt, of wat hulp kunt gebruiken. Veel plezier met jouw gipsbuik!