Gewoon wit laten of....

Na het gipsen kan je de gipsbuik gewoon zo laten of er creatief mee aan de haal gaan, in deze blogs zal ik af en toe een tip geven wat te doen met je gipsbuik, als eerste zal ik de makkelijkste beschrijven, gewoon egaal wit laten😉
Persoonlijk vind ik een egaal witte buik op bijvoorbeeld een steger houten bord of wanneer je op de wand een mooi vlak schildert heel gaaf, hiermee leg je net even iets meer nadruk op de witte gipsbuik.
Als je bij het maken van je buik een meter gipsverband overhoud en in de lengte door knipt kan je hiermee de randjes mooi strak maken. Na het drogen leg je de ruwe buik plat op tafel met de buik omhoog, nu knipt je de randjes bij totdat de buik mooi vlak aansluit aan de tafel. Met de smalle strookjes gips werk je nu de net geknipte randjes mooi strak af. Dit herhaal je bij de onderkant, eventueel de schouders en de decolleté.
Je kan de gipsafdruk uiteraard gewoon met een beetje latex wit of een andere kleur geven, iedereen heeft wel ergens een restje in een emmertje staan toch.
Terug naar blog